Drukuj
W dniu 22.05.2025 uczniowie klasy IV PTZ i 3pkh z opiekunami p. Marzeną Olczak i p. Elżbietą Struk wzięli udział w zajęciach w ramach projektu Międzypowiatowa droga do edukacyjnego sukcesu szkół zawodowych powiatów dzierżoniowskiego, kłodzkiego i świdnickiego z kuchni molekularnej na Politechnice Wrocławskiej. W ramach zajęć wykonali herbaciany kawior, gotowanie warzyw metodą sous vide, lody o smaku pieczonego kurczaka, mrożone owoce - chipsy, kamienie bananowe z mchem jadalnym. Uczniowie bardzo zadowoleni było to dla nich nowe doświadczenie.
 
499244032_1286353693016036_4415651739507694484_n.jpg 499370896_1286353856349353_1919199461387670930_n.jpg 499575317_1286353709682701_9178524636043370429_n.jpg

499575321_1286353866349352_6587041281538862374_n.jpg 499584827_1286353883016017_8039190646372856029_n.jpg 499714116_1286353939682678_7245339364943501692_n.jpg

499721016_1286353849682687_3165925286503554907_n.jpg 499862823_1286353859682686_3121407971691973330_n.jpg 499957575_1286353736349365_7715652169086499989_n.jpg

500076616_1286353853016020_7213606860668875533_n.jpg 500098533_1286353889682683_5214967997002050621_n.jpg 500121404_1286353829682689_4495345069756023359_n.jpg

500320127_1286353776349361_1307628794606850102_n.jpg 500768024_1286353863016019_5962019401062390315_n.jpg